Inschrijven Run

Online voorinschrijvingen

(mogelijk tot vrijdag 22 maart 23u59)

EARLY BIRD
(eerste 500 inschrijvingen – alle afstanden samen)

Vanaf 501 deelnemers (alle afstanden samen)

Kids Run 1km & 3km

€ 1

€ 1

5 km

€ 9

€ 11

Jogging 10 km

€ 13

€ 16

Les Crêtes 21 km

€ 20

€ 24

*beperkte oplage. Tot einde voorraad beschikbaar.

Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin je e-ticket. Dit e-ticket dien je de dag zelf mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar deze mail dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Er worden geen borstnummers opgestuurd.

T-shirt

Bij je inschrijving kan je dit unieke Crêtes de Spa 2024 Tshirt bestellen voor slechts 15 euro.

Opgelet: dit T-shirt is in beperkte oplage beschikbaar en wordt verkocht tot einde voorraad!  

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Crêtes de Spa. Lees deze voorwaarden grondig na.

Enkel na betaling van het inschrijvingsgeld is je deelname officieel bevestigd.

Inschrijven de dag zelf

Op 23 maart 2024 kan je je enkel nog ter plaatse inschrijven. Breng zeker je elektronische identiteitskaart mee voor een vlotte inschrijving!


23/03/24

Kids Run 1km & 3km

€ 1

5 km

€ 14

Jogging 10 km

€ 19

Les Crêtes 21 km

€ 27

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. 4 maart – 23u59)

Doe je mee aan de Crêtes de Spa samen met je collega’s, vrienden of familie? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 4 maart.

Een groep online inschrijven kan tot en met 4 maart tot 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 4 maart 2024 betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN ZONDER ALS GROEP BESCHOUWD TE WORDEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop “verder winkelen” te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 25 maart en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in