FAQ

Je inschrijving van 2020 is geldig voor deze editie in  2022. 

 Wat als ik er niet bij kan zijn?

Kan je zelf niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kan je je inschrijving gratis doorgeven aan een vriend, collega, familielid,…. tot en met 10 maart 2022. Neem hiervoor dan contact op via info@golazo.com.

Contacteer ons voor 1 maart 2022 als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. Je vult in dat geval hier de aanvraag tot terugbetaling in en zorgt daarbij voor geldige ondersteunende documenten. Je dient namelijk aan te tonen waarom je er niet bij kan zijn. Een huwelijk, een geplande medische ingreep of een geplande vakantie zijn voorbeelden van redenen die geaccepteerd kunnen worden. Na 1 februari 2022 kan er geen terugbetaling meer aangevraagd worden.

Natuurlijk!  Je hond dient wel te allen tijde aan de leiband gehouden te worden, en zorg er voor dat je hond andere mensen niet stoort tijdens het lopen/wandelen.  Poepzakjes meenemen én gebruiken is een evidentie!